Πόσο σημαντική είναι η σεξουαλική συμβατότητα

Μπορεί να είναι δύσκολο να φροντίσετε μια κατάσταση όπου ένα άτομο αισθάνεται πραγματικά ότι το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση, ενώ το άλλο άτομο δεν θέλει να κάνει sex ή προτιμά το Sex in Athens.

Ομοίως, μπορεί να είναι δύσκολο αν κάποιος έχει υψηλή λίμπιντο ενώ το άλλο άτομο έχει μειωμένη σεξουαλική ορμή. Ωστόσο, είναι δυνατή η διαχείριση. Η επικοινωνία μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Μερικοί άνθρωποι εντοπίζουν ότι η εξάσκηση ηθικής μη-μονογαμίας μπορεί να είναι μια μέθοδος για την κάλυψη των σεξουαλικών τους αναγκών χωρίς να διακυβεύεται η σύνδεσή τους με τον μη σεξουαλικό τους συνεργάτη.

Είναι συνηθισμένο να αντιμετωπίζετε κάποιες τροποποιήσεις με το χρόνο. Ορισμένα πράγματα μπορούν να προκαλέσουν αλλαγή της σεξουαλικής σας κίνησης με την πάροδο του χρόνου, σύμφωνα με την Mayo Clinic.

Εδώ είναι μερικοί ενδεχόμενοι λόγοι για μια μειωμένη κίνηση σεξ:

Ένταση. Αγχωτικές περιστάσεις και δύσκολους τρόπους ζωής μπορεί να υγραίνουν τη λίμπιντο σας.
Προβλήματα σύνδεσης. Τα επιχειρήματα, η ανειλικρίνεια και η έλλειψη εξαρτάται από αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια χαμηλότερη σεξουαλική κίνηση.
Ηλικία. Η σεξουαλική σας κίνηση μπορεί να μεταμορφωθεί καθώς μεγαλώνετε.
Ορμονικές τροποποιήσεις. Η εμμηνόπαυση, η εγκυμοσύνη και διάφορα άλλα γεγονότα προκαλούν ορμονικές τροποποιήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο σας.
Φάρμακο. Πολυάριθμα φάρμακα που απαριθμούν τροποποιήσεις στο sex drive ως αρνητικές επιπτώσεις.
Ορισμένες κλινικές συνθήκες. Η αρθρίτιδα και η ασθένεια στεφανιαίας αρτηρίας, για παράδειγμα, συνδέονται με μια χαμηλή σεξουαλική κίνηση.
Τραύμα. Οι τραυματικές εμπειρίες προκαλούν συναισθηματικό στρες, που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με τη λίμπιντο.

Εάν μια χαμηλή σεξουαλική κίνηση σας ενοχλεί, μιλήστε με έναν γιατρό ή άλλο γιατρό

Η μη επιθυμία του σεξ δεν δείχνει ότι κάτι είναι λάθος μαζί σας, καθώς δεν είναι πάντα πρόβλημα να διορθώσετε, εκτός αν σας προκαλεί δυσφορία.

Οι κρυμμένες επαγγελματικές αιτίες για χαμηλή λίμπιντο μπορούν συνήθως να αντιμετωπιστούν – ή μπορεί να εντοπίσετε ότι η σεξουαλική σας κίνηση επιστρέφει στην προηγούμενη κατάστασή της με το χρόνο. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από όλες-φυσικές μεθόδους για να ενισχύσει τη σεξουαλική σας κίνηση.

Ωστόσο, η ασυμβατότητα ενδέχεται να μην λειτουργήσει μακροπρόθεσμα

Μερικοί άνθρωποι δεν με πειράζουν να περιμένουν την σεξουαλική προσπάθεια ενός συνεργάτη να επιστρέψει. Άλλοι δεν ενοχλούνται από τη σεξουαλική αποχή του συντρόφου τους αλλά και από τις σεξουαλικές επιθυμίες και επίσης έχουν ελάχιστο ή και καθόλου σεξ.

Κάποιοι μπορεί να αγωνιστούν μακροπρόθεσμα με έλλειψη σεξουαλικής επαφής. Μπορεί να είναι δύσκολο να το χειριστείτε όταν το σεξ είναι πολύ σημαντικό για εσάς και είναι ασήμαντο για τον σύντροφό σας.

Έτσι, εάν εσείς και ο / η σύντροφός σας εμφανίζετε σεξουαλικά ασυμβίβαστες, είναι ζωτικής σημασίας να μιλήσετε γι ‘αυτό. Μπορεί να είναι δυνατή η αντιμετώπιση του σεναρίου για να διασφαλίσετε ότι είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Εάν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τη λίμπιντο, δοκιμάστε αυτό:

Η αλληλεπίδραση σχετικά με την αγάπη είναι ζωτικής σημασίας. Είναι ζωτικής σημασίας να μιλήσετε με τον σύντροφό σας εάν οι σεξουαλικές σας επιθυμίες μεταμορφώνονται.

Παρακάτω υπάρχουν μερικοί τρόποι για να ξεκινήσετε μια συζήτηση σχετικά με αυτό:

  • “Πρόσφατα, η σεξουαλική μου κίνηση έχει αλλάξει πραγματικά και θα ήθελα σίγουρα να σας μιλήσω γι ‘αυτό.”
  • “Αν είδες ότι ήμουν διαφορετικός στο κρεβάτι, δεν θέλω να το πάρετε άμεσα. Παρακάτω είναι αυτό που συμβαίνει.”
  • “Η λίμπιντο μου ήταν πραγματικά χαμηλή πρόσφατα. Θα μπορούσαμε να επιχειρήσουμε το XYZ στο κρεβάτι;”
  • “Παρατήρησα ότι δεν ήθελες να κάνεις σεξ στο παρελθόν. Μπορούμε να μιλάμε γι ‘αυτό;”
  • «Δεν κάνουμε την αγάπη όπως συνήθως χρησιμοποιούσαμε, καθώς θα ήθελα να αλλάξω. Ακριβώς πώς αισθάνεστε πραγματικά γι ‘αυτό;»

Βρίσκοντας αυτό δύσκολο; Λάβετε υπόψη σας να προσεγγίσετε έναν θεραπευτή ή έναν εξειδικευμένο σεξ. Μπορούν να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τον συνεργάτη σας και επίσης να εντοπίσετε μια θεραπεία μεταξύ τους.

Ίσως να φαίνεται ότι η σεξουαλική σας ζωή δεν έχει καταλάβει κανένα συγκεκριμένο λόγο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια γοητευτική διακοπή του Σαββατοκύριακου, ένα ολοκαίνουργιο σκηνικό για σεξ ή νέα ερωτικά παιχνίδια μπορούν να ξανά ανάψουν τη φλόγα.

Συμπέρασμα

Δεν απαιτεί ο καθένας να κάνει σεξ για να έχει μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση – εντούτοις μερικά άτομα κάνουν.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ανακαλύψετε έναν σύντροφο που καταλαβαίνει τις απαιτήσεις σας καθώς και τις επιθυμίες, ανεξάρτητα από το τι είναι. Η ανοιχτή αλληλεπίδραση είναι ζωτικής σημασίας για κάθε γοητευτική και σεξουαλική σχέση.

Δείτε περισσότερα για σεξ:

Tagged : # # # # #
avatar

ΕΛΙΝΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Είμαι μια συντηρητικούρα που αρέσκεται στο να γράφει άρθρα στο blog.